Het event

Wij zijn een groep studenten van Fontys Academy for Creative Industries. Voor een project hebben wij het eerste officiële NK escape room georganiseerd. Deze spannende wedstrijd zal plaatsvinden op 16 oktober 2016 bij The Escape Hunt Experience Eindhoven. Er zullen 12 teams tegen elkaar gaan strijden in de verschillende uitdagende escape rooms. De teams worden in de eerste ronde ingedeeld in twee groepen door middel van een loting. Iedereen heeft in deze ronde dus vijf concurrerende teams. Vervolgens komt er bij beide groepen een beste tijd uit, de teams die deze beste tijd hebben neergezet spelen de finale tegen elkaar.

aanmelden kan nog, klik hier!

Het winnende team krijgt een escape room cadeaubon ter waarde van €100,-, te besteden bij The Escape Hunt Experience Eindhoven of Maastricht! Daarnaast mogen de top 3 teams ook het spel Escape Room The Game mee naar huis nemen! Het zal in ieder geval een super spannende maar zeker ook gezellige dag worden. Voor degenen die niet aan het spelen zijn, zijn er verschillende activiteiten geregeld en er is natuurlijk mogelijkheid voor een hapje en drankje.

Ook als je geen zin hebt om mee te doen nodigen wij je uit om langs te komen, het wordt een gezellige dag met hapjes en drankjes. Tot dan!